Tanden bleken.

De behandeling:


Wanneer je besluit een behandeling te ondergaan krijg je een beschermende laag op de lippen. Je krijgt een mondspreider in de mond, zodat je lippen geen contact zullen maken met het te behandelen gebied, je tanden zullen gereinigd worden met een speciale spray die tevens ervoor zorgt dat het bleekproces intensiever verloopt, waarna de gel aangebracht zal worden. De gel zal worden geactiveerd door een plasmalamp die op enkele centimeters van het gebit geplaatst zal worden. De lamp wordt niet warm. 

Bruggen, kronen en vullingen raken na verloop van tijd ook verontreinigd wat je met poetsen ook niet meer weg krijgt, deze verontreinigingen gaan met bleken wel weg maar het kan nooit lichter worden dan zoals het nieuw was.

Er is keuze uit 3 behandelingen: 

  1. Basis:     2x20 Min. bleektijd
  2. Pro:         2x25 Min. bleektijd
  3. VIP:         3x20 Min. bleektijd

Let op!

Je dient een gezond gebit te hebben om deze behandeling te ondergaan. Je tanden kunnen niet witter worden dan genetisch is bepaald!  Wij werken uitsluitend met non-peroxide bleek gel.

 

1. Gebruik van medicijnen die reacties geven op licht (kijk in de bijsluiter of dit voor u van toepassing is)

2. Je bent zwanger.

3. Lichtallergie

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Tanddiamant plaatsen:                                                            

Diamant kan van enkele weken tot enkele maanden/jaren blijven zitten (dit is bij iedereen anders!)

Mocht u de diamant binnen een week verliezen dan plaatsen wij eenmalig gratis een nieuwe terug.

IPL behandelingen

Let op: U dient er rekening mee te houden  dat voor een optimaal resultaat er meerdere behandelingen noodzakelijk zijn.

Behandelmogelijkheden met I.P.L : 

1.Definitief ontharen
2.Huidverjonging
3.Rimpelbehandeling
4.Couperose behandeling
5.Pigmentvlekken en hyperpigmentatie
6.Acne behandeling

 

Definitief ontharen: Ongewenste haargroei is een probleem dat voorkomt bij vrouwen en mannen. Bij vrouwen betreft het vaak ongewenste haargroei in het gezicht, oksels, bikinilijn, armen en benen. Bij mannen betreft het vaak ongewenste haargroei op rug, schouders, borst en buik.De haren worden slechts een fractie van een seconde blootgesteld aan het flitslicht. De energie van het licht vernietigt de haarzakjes, waardoor er geen nieuwe haren meer kunnen groeien. Na enkele behandelingen zijn de haren definitief verdwenen.

Huidverjonging en rimpelbehandeling: De huid ontleent haar stevigheid aan de collageenvezels. Naarmate men ouder wordt, neemt het collageen in de huid af waardoor de huid gaat verslappen. IPL flitslicht stimuleert de aanmaak van nieuw collageen in de huid, waardoor de huid haar stevigheid weer terug krijgt. Het volledige gelaat kan met de IPL behandeld worden. De meest natuurlijke manier van huidverjonging, want de huid doet het helemaal zelf. In plaats van het hele gezicht kunnen ook specifieke zones en rimpels behandeld worden. Met heel gerichte IPL behandeling worden rimpeldieptes verkleind en lijntjes verdwijnen zelfs helemaal. Ook hier zorgt de huid zelf voor het herstel en verbetering, er wordt niets kunstmatig in de huid gespoten. 

Couperosebehandeling: Couperose ontstaat door kleine bloedvaatjes die door de huid heen schemeren. Hierdoor is de huid rood en bij temperatuurswisselingen, zonnebaden of gebruik van alcohol wordt de roodheid zelfs erger. Ook kunnen haarfijne adertjes ontstaan die als zichtbare rode draadjes de huid ontsieren. De energie van de IPL lamp brandt deze bloedvaatjes dicht waardoor de roodheid in de huid verdwijnt. 

Pigmentvlekken: Pigmentvlekken, al dan niet ontstaan door zonnebrand, kunnen zeer ontsierend zijn. Met name wanneer deze in het gelaat voorkomen. De oplossing voor dit probleem is IPL. De zeer gerichte behandeling pakt de donkere pigmentvlekken aan en maakt deze enkele tinten lichter. 

Acne behandeling: Met de IPL wordt actieve acne succesvol behandeld. De behandeling remt ontstekingen, waardoor een aanzienlijke verbetering van de huid tot stand komt. De aanwezige actieve acne verdwijnt en het ontstaan van nieuwe ontstekingen wordt tot een minimum beperkt. Deze behandeling is geschikt voor het gelaat, rug en borst. Een tijdige behandeling van de acne met IPL voorkomt ontsierende littekenvorming.

Om na te gaan of een IPL-behandeling geschikt is voor u, kunt u de website www.metiplontharen.nl   raadplegen. Mocht u daarna nog vragen hebben, stel deze dan gerust aan ons. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.